top of page
Пошук

Учні МНВК у «Відкритому освітньому кафе»


Учениця групи 11-С професії «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)» Хоменко Аліна взяла участь у заходах «Відкритого освітнього кафе», що було організоване для учнів закладів професійної освіти з Фінляндії та України. Захід відбувався у рамках проєкту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» та був організований Міністерством освіти і науки України спільно з Національним агентством Фінляндії з питань освіти (EDUFI). Учасники «Відкритого освітнього кафе» обмінювались досвідом та дізнавались про особливості навчання в різних національних культурах. Метою таких зустрічей з учасниками було надання учням можливості познайомитися із підходами до професійної освіти за кордоном та поділитися українським досвідом.

27 квітня відбулася перша зустріч, під час якої учасники обговорили важливі питання про визначення сильних аспектів професійної особистості, розставляти пріоритети у власній діяльності.

4 квітня відбулася друга зустріч під назвою «Моя роль в команді: Різні люди та темпераменти». Учасники обговорювали питання, які стосуються реалізації спільних активностей, розподілу обов’язків та взаємодії у різних середовищах.

На думку Хоменко Аліни, така дискусія дозволяє оцінити власні можливості для командної взаємодії, зрозуміти, які комунікативні навики варто розвивати, на що звертати увагу, щоб власна ініціатива могла втілитися у активній діяльності та сприяла формуванню підприємницького мислення.

Робота в «освітньому кафе» відбувалася у невеликих групах із використанням опитувань, вікторин.



6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page