top of page
Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху в Роменському МРЦ РМР



Безпека дорожнього руху завжди була актуальною, оскільки за різними статистичними даними щороку в Україні у дорожньо-транспортних пригодах гинуть близько 3 тисяч громадян, а понад 30 тисяч травмуються.

Актуальність цієї важливої теми посилилася після 10 жовтня, коли росія здійснила ряд нищівних атак на об’єкти енергетики. Тоді в нашій країні з'явилася ще одна проблема – багато населених пунктів залишилися без освітлення в темну частину доби і пішоходи стали уразливішими на дорогах.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, що проходив 22-25 листопада 2022 року зі старшокласниками Роменського міжшкільного ресурсного центру була проведена низка заходів, в ході яких учні обговорювали причини травматизму на дорогах, повторювали правила дорожнього руху з цього питання, відпрацьовували навички надання першої домедичної допомоги.

Метою проведених заходів є розширення знань старшокласників про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.

Учні спеціалізації «Молодша медична сестра з догляду за хворим» провели виставку малюнків, а майбутні водії після виховної бесіди про важливість використання в темну пору доби світловідбиваючих елементів, отримали в подарунок світловідбиваючі наліпки - долоньки, що допоможуть убезпечити пересування учнів у вечірній час доби по дорогах міста.



19 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page