top of page
Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху в МРЦ

Оновлено: 23 лист. 2023 р.

В рамках проведення «Глобального тижня безпеки дорожнього руху» в Роменському МРЦ РМР з 16.05 по 19.05.2023 року було проведено ряд виховних та організаційних заходів на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, безпечного пересування дітей по вулицях та дорогах.

Учні Роменського МРЦ РМР обговорювали причини травматизму на дорогах, переглядали відеоматеріали всеукраїнського уроку з безпеки дорожнього руху, повторювали правила дорожнього руху з цього питання, відпрацьовували навички надання першої домедичної допомоги, малювали малюнки.

Метою проведених заходів є розширення знань старшокласників про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.

А ще цього тижня ми приймали маленьких гостей. В рамках тижня безпечного руху, учні 1-А класу (кл.керівник Спичак С. А.) Роменського ліцею №2 відвідали наш заклад. Для першачків вчитель Стрижак Алла Михайлівна, яка є мамою учениці класу, провела цікаве заняття. Діти закріпили знання про правила дорожнього руху, безпечну поведінку на вулиці, навчилися використовувати набуті знання на практиці,розмалювали тематичні розмальовки. А також учні отримали купу подарунків: пам‘ятки, світловідбиваючі смайлики, солоденькі смаколики. Дітки поверталися до школи задоволені та щасливі.

Окремим пунктом організаційної роботи було проведення обстеження працівниками прилеглих до навчального закладу територій з метою усунення недоліків в організації руху. Безпечна країна починається з безпеки дорожнього руху біля робочого місця.



20 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page