top of page
Пошук

Вітаємо випускників!



31 травня 2022 року в Комунальному закладі «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат» для 145 випускників закладу пролунав останній дзвоник онлайн.

Одинадцятикласники Роменського ліцею № 4 імені Тетяни Маркус та загальноосвітніх шкіл № 7,10,11, які навчалися за технологічним профілем в МНВК стали ще на один крок ближче до дорослого життя. Закінчили повний курс навчання та успішно склали державну кваліфікаційну атестацію випускники професії «Водій автотранспортних засобів (категорія В, С)» - 40 учнів, «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)» - 13 учнів; закінчили повний курс навчання за спеціалізацією «Елементи імідж-дизайну» - 35 учнів, за спеціалізацією «Комп’ютерна інженерія» - 31 учень, за спеціалізацією «Молодша медична сестра з догляду за хворим» - 21 учень; успішно закінчили повний курс навчання з технологічного профілю за напрямом « Водій» - 2 учні.

Адміністрація закладу та весь педагогічний колектив бажає випускникам МНВК 2022 року реалізувати всі намічені плани та мрії, а також успішного проходження будь-яких уроків підготовлених долею.

10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page