top of page
Пошук

28 квітня Всесвітній день охорони праці

Оновлено: 23 лист. 2023 р.



Щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і втрати збільшуються внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці саме для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.

Адміністрація Роменського МРЦ РМР відповідально ставиться до виконання вимог охорони праці та пожежної безпеки, а також умов безпеки під час воєнного стану. Регулярно, відповідно до плану-графіку організовується навчання та перевірка знань з питань охорони працівників закладу. Працівники під час прийняття на роботу і в процесі роботи, а також здобувачі освіти, слухачі профільного та професійного навчання проходять інструктажі, навчання та перевірку знань з питань охорони праці, надання першої допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварії.

Відповідно плану заходів, присвячених Всесвітньому дню охорони праці, у навчальних групах Роменського МРЦ РМР були проведені заходи до дня охорони праці. Майбутні секретарі (група 11-С) професія «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)», переглянувши презентацію, обговорили важливість дотримання вимог охорони праці. Учні групи 11-В/1 професії «Водій автотранспортних засобів» провели бесіду з питань безпеки під час воєнного стану в кабінеті охорони праці, де ознайомилися із засобами колективного та індивідуального захисту. Учні спеціалізації «Комп'ютерна інженерія» (група 11-К) створювали презентації до всесвітнього дня охорони праці.






15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page